Companie

Download PDF

Grupul Rift are o experienta de peste 16 ani in comercializarea sistemelor de umbrire si a sistemelor de inchidere atat pe piata romaneasca cat si pe cea internationala.

Principalele produse comercializate pentru aplicatii industriale sunt:

 • Usi automate simple si telescopice, automatizate, culisante si glisante, cu interfata de administrare tip panou LCD cu interfata in limba romana. Actionarea usilor automate se poate face prin buton No Touch, radar, senzori de presiune si proximitate. Usa automata este recomandata pentru spatii comerciale ca magazine, benzinarii, farmacii, pentru accesul in institutii si sedii de birouri, banci, spitale si cladiri administrative. La montajul exterior ele pot fi montate impreuna cu perdele de aer cald sau in formula tandem sincronizat care creeaza un sas, astfel incat sa nu schimbe regimul termic al incintei.
 • Usi spital si industria farmaceutica, ermetice si etanse, usi radiologice radiologice cu protectie la radiatii. Usile de acest tip sunt usi automate speciale, cu o constructie speciala, sisteme de inchidere si asigurare, sistem de achtionare tip maina libera fie ca este manual sau automat.Finistate in INOX sau HPL acestea sunt folosite la sali de operatie si teatre de sali de operatii, sali de interventie si terapie intensiva. O categorie aparte o reprezinta usile radiologice si pentru laboratoarele de investigatii cu raze si radiatii, prin protectia data de foile de plumb aplicate sandwich precum si de geamurile acestora care de asemenea au protectie la radiatie.
  La fel ca si usile de spital sunt si usile pentru farmaceutica, etanse si ermetice, ce sunt folosite la spatiile de productie din industria farmaceutica si sunt caracterizate de dimensiuni atipice.
 • Usi tip rulou pentru garaje si inchideri diverse.
 • Usi sectionale industriale cu structura din otel galvanizat, umplutura din spuma poliuretanica fara freon cu grosimea 40mm, cu sau fara incuietoare, actionate electric sau manual, cu sau fara usi de trecere, in diverse culori.
 • Usi rapide orizontale si verticale pentru centre logistice, depozite, fabrici si spatii industriale de productie.
 • Usi multifunctionale pentru interior, pasaje de trecere si culoare, scari interioare si scari de incendiu, usi antifoc sau usi ALA pentru protectie civila, cortine antifoc.
 • Turnicheti inalti automatizati cu validitatea efectuarii trecerii persoanei, pentru medii industriale impreuna cu program de pontaj. Turnicheti medii pentru spatii civile, cladiri de birouri, institutii si invatamant, spatii de servicii si publice, stranduri si parcuri.
 • Bariere automate pentru parcari industriale.
 • Perdele de aer pentru spatii industriale, fabrici, depozite, aeroporturi, spatii comerciale
 • Confectii metalice si grilaje, precadre, scari de interior si exterior, rafturi si rame pentru aplicatii industriale.
 • Motoare tubulare si accesorii pentru rulouri exterioare, usi de garaj si copertine.
 • Porti in consola pentru intreprinderi, depozite, centre logistice si zone industriale, automatizate.
 • Sisteme de andocare pentru centre logistice, depozite, magazine si complexe comerciale.
 • Pardoseli industriale pentru industria alimentara, industria farmaceutica, spatii tehnice, service auto si vulcanizari, piete si cenntre comerciale.
 • Automatizari cai de acces cu bariere si porti sincronizate sau in tandem, zone de parcare aeroportuare, porturi maritime si fluviale, sisteme de eliberare tichete de parcare, rampe incazite cu bariere si usi de garaj subterant cu sensuri delimitate.

Principalele produse comercializate pentru aplicatii rezidentialele sunt:

 • Usi de garaj cu actionare manuala sau automatizate
 • Pergole pentru terase si gradini, automatizate
 • Copertine: cu actionare manuala cu manivela sau electrica cu motor, telecomanda si senzori de vant si soare.
 • Jaluzele orizontale: din aluminiu, late de 16 sau 25 mm, diverse culori
 • Jaluzele verticale: din material textil,  diverse culori
 • Rulouri exterioare: cu lamele din aluminiu de diferite latimi, umplute cu spuma poliuretanica, actionate manual cu snur sau panglica, sau electric prin intrerupator sau telecomanda, cu sisteme de ridicare/coborare in functie de intensitatea razelor solare
 • Automatizari pentru aplicatii rezidentiale cu operare prin telecomanda sau interfata si aplicatii mobile.
 • Inchideri terase, logii si balcoane prin amenajari diverse. Incgideri cu tamplarie tip PVC, pereti amovibili, pereti culisanti din sticla, pereti glisanti si escamotabili. Amenajari precum incazire cu suflante si prin pardoseala, pardoseli de terasa si balcoane de tip deck
 • Casa inteligenta, un sistem laborios ce controleaza printr-o centrala toate dispozitivele, consumatorii, sistemele de iluminat, venrtilat si climatizat, sistemul de incalzire cu radiatoare sau prin pardoseala, sisteme de alarma si supraveghere video. Acestea sunt integrate si controlabile local si de la distanta prin telecomenzi, interfata web sau aplicatii instalate pe telefoanele mobile inteligente.
 • Interfoane mono-post sau multi-post, cu multiple posbibiltati de operare, cu ecran color la postul interior si camera color sau alb negru. Interfoanele sunt atat pentru cladiri particulare cu pana la 6 posturi de interior cat si pentru ansambluri de locuinte cu posturi de interior multiple. .
 • Plase de insecte fixe si mobile, cu actionare manuala sau motorizate
 • Sine pentru perdele, galerii si draperii cu actionare manuala sau automatizate
 • Supraveghere video cu inregistrare si broadcasting, accesibile prin interfata web de pe computer, telefon mobil si tableta.
 • Rolete: din material textil, opace cu protectie solara totala sau cu diverse grade de transparenta inclusiv Zebra, cu actionare manuala sau motorizate

Asiguram service pentru bariere automate, usi automate, automatizari de acces, usi rapide, perdele de aer, cortine antifoc, sasuri de desfumare, usi garaj, turnicheti, bolarzi, sisteme de acces cu cartele sau gsm, yale electrice sau magnetice, camere de supraveghere, usi metalice multifunctionale, usi ALA sau usi rezistente la foc care trebuie sa asigure iesirea facila a pietonilor in caz de incendiu si autoinchiderea rapida a lor.

Misiune si Obiective

Infiintat in 1998, RIFT Group a fost un demers indraznet al unor specialisti in automatizari si electronica industriala.

S-a dorit a fi primul inovator, dezvoltator si integrator de sisteme automatizate, in mediul public si privat din Romania. Nevoia unui suport managerial de calitate in industria automatizarilor si know-how-ul de valoare ale fondatorilor care conduc si in acest moment compania, au adus continuitate si seriozitate.

Gama completa a serviciilor oferite si seriozitatea numerosilor parteneri din tara si strainatate au crescut treptat numarul clientilor. La scurt timp de la infiintare, RIFT Grup a dezvoltat parteneriate strategice cu numeroase companii de prestigiu, dintre care citam Gunther Thore, Label Doors, ITW, Stertil, Hormann, Came, Nice, O&O  si a devenit partenerul exclusiv in Romania al Mobilus Motor.

Intre clientii Rift Grup se regasesc ansambluri rezidentiale, institutii publice si private, fabrici si complexe industriale dintre care mentionam Continental Timisoara, COMPA Sibiu, Wim Bosman, MavenHut, Arctic Gaesti, Titan S.A., ALKA Romania, Spitalul Marie Curie, Amoma.

Print Friendly
Download PDF