Pardoseli industriale

Download PDF

Pardoseli industriale pentru uz intensiv
Pardoseli industriale pentru mediu industrial, extrem de rezistente la socuri mecanice, rezistente la actiuni chimice fara a se eroda sau pata marca Argelith – Germania
Avand aceeasi rezistenta cu granitul, este dedicata spatiilor industriale cu trafic intens, prin duritate, rezistenta extrem de indelungata si prin capacitatea de montaj de pana la 200 mp pe zi in echipa de 4 montatori. Se monteaza prin metoda vibrarii.
Pentru spatiile cu destinatie speciala cum sunt industria farmaceutica si salile de operatii din spitale se monteaza cu rasini epoxidice – bicomponent.

Pardoseli industriale – eficienta
Pardoselile industriale se monteaza pe o sapa proprie, avand nevoie de 70mm de la cota placii de fundatie pana la cota finala a suprafetei podelei de lucru. Placile se monteaza pe aceasta sapa umeda, se niveleaza si integreaza prin vibrare. Suprafata obtinuta este continua, rapida, extrem de rezistenta, putand avea inclusiv inclinatii de scurgere catre rigole.
Aceste montaje se finiseaza dupa montaj prin slefuire cu un praf de cuart, si se pot reslefui dupa necesitate.
Durata de utilizare a acestor suprafete este de peste 50 ani

Pardoseli Argelith – Aplicatii
Aceste pardoseli industriale au aplicatii diverse, benzinarii si de la statii de carburanti, service pentru camioane si automobile, Spatii de prezentare pentru echipamente, utilaje si masini, industria alimentara, magazine de mari dimensiuni, depozite si centre logistice, remize pompieri, spatii de productie destinate industriei chimice si farmaceutice, pana la spitale si sali de operatii.
Intretinerea si curatarea lor este foarte facila si sigura.
In functie de modul si destinatia de exploatare acestea pot fi cu diferite rugozitati si calitati antiaderente, mergand pana la suprafete foarte netede in cazul salilor de operatii.

Click pe zoom pentru a vedea imaginile la o rezolutie mai buna.
Print Friendly
Download PDF